Alavi Office Building


Responsibility: design & supervision

Complete Year: 2014

Project Location: Isfahan, Iran

Site Area: 123sqm     Gross Built Area:  830sqm

This project has been offered to the green volume company after constructing the structure. Therefor any change in the form seem to be very controversial. So the main attempt was to design the building’s facade and it’s opening in the way that manifests the innate facilities and components. Regarding to this concept three West apartments were built by different materials. The commercial part had its unique material and the other unit had the same brick facade. Then The Upper story was aggregated to form and office unit. It was characterized by wide Windows proving a great view of Isfahan city. At last, different components of facade were separated by catches made of UNP profiles.

2012, Built, Commercial &Office, Isfahan


This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!